• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Genel
  • Bursa Haberleri
  • Gündem
  • Asayiş
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim
  • Ara
SON DAKİKA:
01:22
SON DAKİKA! patlama meydana geldi: 3 ölü, 15 yaralı
01:20
İran Dışişleri Bakanı Arakçi: "İran, ABD saldırganlığına kararlı bir cevap vermeye hazır"
01:17
TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Türkiye'de yeni bir dönemin kapılarını sonuna kadar açıyoruz"
01:16
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde bulunan FETÖ'cü teröristle ilgili yeni gelişme
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Oda başkanı silahıyla dehşet saçtı: 3 ölü
Gündem
Yayınlanma: 23 Ağustos 2025 - 12:09

Oda başkanı silahıyla dehşet saçtı: 3 ölü

Antalya Pastacılar Odası Başkanı Kerim Üre, iş yerinde çıkan tartışma sonucu çalışanı Elif Kılıç ve kadını ziyarete gelen Hasan Fırat’a tabancayla ateş açtı. İki kişi hayatını kaybederken, Üre olay yerinden uzaklaştıktan kısa süre sonra otomobilinde intihar etti. Polis, olayın nedenini araştırıyor.

Gündem
23 Ağustos 2025 - 12:09
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Oda başkanı silahıyla dehşet saçtı: 3 ölü
Antalya Pastacılar Odası Başkanı Kerim Üre, iş yerinde çıkan tartışma sonucu yanında çalışan Elif Kılıç ile kadını ziyarete gelen arkadaşı Hasan Fırat’a tabancayla ateş açtı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kılıç ve Fırat hayatını kaybederken, olay yerinden ayrılan Üre ise kısa sürede sonra otomobilinde tabanca ile kendisini başından vurarak yaşamına son verdi.

Olay, saat 22.00 sıralarında Kepez ilçesi Yeni Mahalle 2428 Sokak üzerinde bulunan pastanede meydana geldi. Antalya Pastacılar Odası Başkanı Kerim Üre’ye (54) ait pastanede çalışan Elif Kılıç (32), iş yerine gelen arkadaşı Hasan Fırat (30) ile masada oturup sohbet etmeye başladı. İkili arasında kısa süre sonra henüz bilinmeyen sebeple tartışma çıktı. İddiaya göre tartışma sırasında tarafların sesi yükselince iş yeri sahibi Kerim Üre masaya geldi. Tarafları sakinleştirmeye çalışan Üre ile Hasan Fırat arasında da sözlü atışma yaşandı. Dakikalar içinde gerginlik büyüyerek kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında Kerim Üre, belinden çıkardığı tabancayla Hasan Fırat’a ateş etti. Kurşunların hedefi olan Fırat yere yığılırken, kavgayı ayırmaya çalışan Elif Kılıç da açılan ateş sonucu vuruldu.

Yaralılar kurtarılamadı
Kerim Üre olay yerinden uzaklaşırken, çevredekilerin ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri, yerde kanlar içinde kalan Kılıç ve Fırat’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Durumları ağır olun Kılıç ve Fırat, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Otomobilinde ölü bulundu
Olayın ardından otomobiliyle olay yerinden uzaklaşan Kerim Üre’nin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı arama başlattı. Kısa süre sonra Kepez ilçesi Habibler Mahallesi 5509 Sokak üzerinde park halindeki aracı fark eden ekipler, kontrol için yaklaştı. Yapılan incelemede Kerim Üre’nin, direksiyonda başından vurulmuş halde hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobilin içinde tabanca da ele geçirildi. İlk incelemelere göre Üre’nin, kendi silahıyla yaşamına son vermiş olabileceği değerlendirildi.

Polis, çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri hem pastanede hem de Üre’nin aracının bulunduğu noktada delil çalışması yaptı. Polis, tarafların arasındaki tartışmanın nedenini belirlemek için hem görgü tanıklarının ifadelerini hem de güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Soruşturma sürdürülüyor.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Son Haberler
SON DAKİKA! patlama meydana geldi: 3 ölü, 15 yaralı
SON DAKİKA! patlama meydana geldi: 3 ölü, 15 yaralı
İran Dışişleri Bakanı Arakçi:
İran Dışişleri Bakanı Arakçi: "İran, ABD saldırganlığına kararlı...
TBMM Başkanı Kurtulmuş:
TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Türkiye'de yeni bir dönemin kapılarını...
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde bulunan FETÖ'cü teröristle ilgili yeni gelişme
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde bulunan FETÖ'cü teröristle ilgili...
 Evden 28 ton çöp çıkarıldı
Evden 28 ton çöp çıkarıldı
Gedelek yangını ile ilgili 1 kişi gözaltına alındı
Gedelek yangını ile ilgili 1 kişi gözaltına alındı

Ana Sayfa
Genel
Bursa Haberleri
Gündem
Asayiş
Siyaset
Ekonomi
Spor
Dünya
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim