Yapay Zeka Beşiktaş Galatasaray Maç Sonucunu Açıkladı!

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak dev derbi öncesi heyecan dorukta. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçın skorunu Google'ın yapay zekası günler öncesinden tahmin etti. Peki, yapay zeka hangi takıma avantaj veriyor?

Google’ın yapay zekası, 3 Mart Pazar günü saat 19.00’da Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak Beşiktaş-Galatasaray maçının 2-2 berabere biteceğinin tahmininde bulundu. Yapay zeka, her iki takımın da hücumda etkili olmalarına rağmen, savunma zaafları olduğunu belirterek, bol gollü bir maç olmasını beklediğini söyledi.

Yapay zeka, maçın sonucunu belirleyen faktörler arasında takımların form durumu, sakat ve cezalı oyuncular, saha avantajı, taktiksel tercihler, hakem performansı ve psikolojik durum gibi değişkenleri de hesaba kattığını ifade etti.

Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu’nda güçlü

Beşiktaş, İnönü Stadyumu’nun yıkılmasının ardından yapılan ve 2016 yılında siyah-beyazlılara ev sahipliği yapmaya başlayan Tüpraş Stadyumu’nda oynadığı derbilerde rakiplerine üstünlük sağlamış durumda. Söz konusu süreçte Fenerbahçe ve Galatasaray’ı 15 kez konuk eden Kartal, sadece 1 yenilgi yaşadı.  

Mauro Icardi, Beşiktaş’ın korkulu rüyası

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Beşiktaş’a karşı oynadığı 3 derbide de rakip fileleri havalandırırken, toplam 5 kez gol sevinci yaşadı. 

beşiktaş galatasaray beşiktaş galatasaray maçı beşiktaş galatasaray bilet beşiktaş galatasaray maçı ne zaman beşiktaş galatasaray maçları