Tavan Arasından 650 Bin TL'lik Hırsızlık!

TAKİP ET

Bursa'da bir evin tavan arasına gizlenmiş ziynet eşyası ve dövizi çalan şüpheli, polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Osmangazi ilçesi Sakarya Mahallesi’nde bir evde meydana geldi. Ev sahibi, evin çatısına sakladığı 15 cumhuriyet altını, 50 çeyrek altın, 4 tam altın, 4 bin dolar, inci kolye ve 2 köstebekli saatin çalındığını fark ederek polise haber verdi. Ayrıca evin deposundan da bisiklet ve kaynak makinesinin çalındığı belirlendi.

Şüpheli Kaçma Hazırlığı Yaparken Yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelinin Rıdvan Z. (30) olduğunu tespit etti.

Şüphelinin, çaldığı eşyalarla birlikte bir apartta saklandığı ve Balıkesir’e kaçmaya hazırlandığı belirlendi. Ekipler, operasyon düzenleyerek şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelinin üzerinde ve kaldığı yerde yapılan aramalarda, çalınan ziynet eşyası, döviz, bisiklet ve kaynak makinesi bulundu.

Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, depodan çaldığı kaynak makinesini bisikletin üzerine koyarak kaçmaya çalıştığı ancak polisin takibi sonucu yakalandığı görüldü.

osmangazi hırsızlık