Demokrat Parti Başkan Adayı Şehrin Ortasında İsyan Etti! 

TAKİP ET

Bursa'nın Karacabey ilçesinde bayrak krizi büyüdü. Bayraklarının kasıtlı bir şekilde indirildiğini öne süren Demokrat Parti Başkan Adayı Dilek Köksalmış isyan etti.

31 Mart seçimlerine az bir süre kala Bursa’nın Karacabey ilçesinde bayrak problemi yaşandı. Şehrin en uğrak noktalarından birisi olan pazaryerinde asılan bayraklarının indirildiğini söyleyen Demokrat Parti adayı pazaryerinde bu duruma haykırarak sitem etti.

"Korkulan Tek Parti Demokrat Parti”

Bu anları videoya çekerek paylaşan Demokrat Parti Karacabey Belediye Başkan Adayı Dilek Köksalmış, “Geçen hafta parti bayraklarını astık. Şu durumu görün. Engelleyenler kim, kimin bayrağı asılmış bunu da görün. Adil bir seçim mi yapılıyor? Bunlar şimdiden adaletsiz davranıyor. Düşünün ve ona göre oyunuzu kullanın. Bayrağımızı koparttılar. Görün. Kopartılan tek bayrak Demokrat Parti bayrağıdır. Duyun millet! Pazaryeinde kopartılan bir tek bayram Demokrat Parti bayrağıdır. Karacabey’de korkuılan tek parti Demokrat Parti’dir” dedi. Demokrat Parti bayraklarının söküldüğü yerlere İyi Parti Belediye Başkan Adayının resimleri ile parti logolarının asıldığı görülürken Başkan Adayı Dilek Köksalmış bu duruma tepki gösterdi.

Karacabey demokrat parti Bursa