BUSADER İlkokulu İçin Kahvaltı Buluşması

TAKİP ET

Hatay'da eğitime katkı sağlamak için bir araya gelen iyilikseverler, BUSADER İlkokulu'nun geleceği için kahvaltıda buluştu.

Hatay Samandağ'da yeni eğitim yuvası BUSADER İlkokulu için düzenlenen kahvaltı etkinliği, iyilikseverlerin katılımıyla renkli anlara sahne oldu. Eğitim öğretime yeni başlayan okula destek olma amacı güden bu buluşma, BUSADER Federasyonu'nun iyilik hareketinin bir parçası.

BUSADER'den Anlamlı Buluşma

Veteran BUSADER Yönetim Kurulu tarafından organize edilen etkinlik, federasyon üyelerini ve toplumun önde gelen isimlerini ağırladı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen kahvaltı, BUSADER İlkokulu'nun ihtiyaçlarına dikkat çekmek ve destek toplamak amacı taşıyordu.

İyilik Hareketi Devam Ediyor

Veteran BUSADER Başkanı Deniz Cantürk'ün açıklamalarına göre, okulun inşaatı tamamlanmış olsa da destek ihtiyacı sürüyor. Cantürk, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, "Verdiğiniz her katkı, çocuklarımızın eğitimi için büyük önem taşıyor" dedi. Federasyonun ramazan ayında da iyilik hareketine devam edeceğini belirtti.

Etkinliğe katılan BUSADER Federasyonu Başkanı Zerrin Özgüle ve diğer federasyon üyeleri, eğitime yapılan yatırımın önemini vurguladılar. Sanart BUSADER Başkanı Sinem Uğurgün ve Bursa BUSADER üyeleri de dahil olmak üzere, çok sayıda yardımseverin katıldığı kahvaltı, BUSADER İlkokulu için umut verici bir gelecek vaat ediyor.

 

busader okul