Bursa'da İYİ Parti'de deprem! İki ilçe yönetimi birden görevden alındı

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Merkezi'nin kararıyla Bursa'nın Mudanya ve Osmangazi ilçelerinde parti yönetimleri görevden alındı. Yeni ilçe başkanlarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

İYİ Parti'de Bursa teşkilatına yönelik dikkat çeken bir karar alındı. Genel Merkez tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda Mudanya İlçe Başkanı Ersin Erdönmez ve yönetimi ile Osmangazi İlçe Başkanı Hüseyin Bozkurt Kaplan ve yönetimi görevden alındı.

Alınan kararın teşkilat yapılanmasını yeniden düzenleme amacı taşıdığı belirtilirken, her iki ilçede de yeni yönetimlerin oluşturulması için çalışmaların başlatıldığı öğrenildi.

Parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Mudanya ve Osmangazi ilçelerinde görevlendirilecek yeni ilçe başkanları ve yönetim kurullarının önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Görevden alma kararının ardından teşkilat içinde nasıl bir yeni yapılanmaya gidileceği ve belirlenecek isimlerin kimler olacağı merak konusu oldu.