Bursa'da Caddeyi Savaş Alanına Çeviren Kavga!

TAKİP ET

Bursa'da iki grup arasında alacak verecek yüzünden çıkan tartışma, cadde ortasında kavgaya dönüştü. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Çarşamba Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden sözlü tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Cadde üzerinde birbirine giren iki grup, tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırdı. Kavga sırasında bazı kişilerin yere düştüğü, bazılarının da birbirlerini saçından tutarak sürüklediği görüldü. Kavga, çevredeki vatandaşların ve esnafın müdahalesiyle sona erdi.

Kavga Anı Kamerada

Kavga anı, çevredeki vatandaşların kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, iki grup arasında başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi, tarafların birbirlerine tekme ve yumruk atması, yere düşen kişilerin de vurulmaya devam etmesi, çevredekilerin kavgayı ayırmaya çalışması yer alıyor.

Polis Soruşturma Başlattı

Olay yerine gelen polis ekipleri, kavgaya karışan kişileri gözaltına aldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Kavgada yaralanan kişilerin ise hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Osmangazi Belediyesi kavga osmangazi