Başkan Yayla ile BBP'de Üye Katılımı Sürüyor!

TAKİP ET

BBP Osmangazi İlçe Başkanı Mahmut Yayla, ilçe başkanlığına geldikten sonra partiye üye katılımları artarak devam ediyor. Başkan Yayla, 41 yeni üyeye daha rozetlerini taktim etti.

Rozet takma ve katılım törenine BBP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, BBP İlçe teşkilatına katılım sağlayan dava erleri, hemşehri dernekleri ve mahalle sakinleri iştirak etti.

"Üye Sayımız Yüzde 60 Arttı"

Göreve geldikleri günden itibaren üye sayılarını yüzde 60 arttığını ifade eden Başkan Yayla: heyecanla, inançla sahada olmaya üzerimize aldığımız görevin sorumluluğu ile çalışmaya devam ediyoruz. Bugün Osmangazi Çiftehavuzlar Mahallesi'nde Büyük Birlik Parti'mize 41 yeni üyenin katılımını gerçekleştirdik. Hak davası yolunda nasibi olan bu kardeşlerimize, ailelerine, aziz milletimize ve devletimize hayırlı olmasını diliyorum. 31 Mart'ta sandığa gideceğiz ve mahalli idareler seçimi yapacağız. Biz Osmangazi teşkilatı olarak Genel Merkezimizin bize belirledi yol üzerinde Cumhur hassasiyetimizle kadim şehrimiz Bursa'da Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Sn Alinur Aktaş beyefendiyi, Osmangazi İlçemizde de mevcut Belediye Başkanı ve Adayı Sn Mustafa Dündar beyefendiye destekleyeceğiz. Gönlümüz istikrar ve hizmetlerin devam etmesidir" dedi.

Başkan Yayla fotoğraf çekiminin ardından alandan ayrıldı.

bbp osmangazi Bursa